Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική Υποστήριξη με Εύκολους και Ευέλικτους Τρόπους

Έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στον τομέα των επισκευών σε σταθερούς και φορητούς υπολογιστές καθώς και περιφερειακών συσκευών, προσφέρουμε στον πελάτη την πιο οικονομική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η συσκευή του.

Αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό σας είτε είναι σταθερός υπολογιστής είτε φορητός (Laptop) με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας τόσο στο υλικό όσο και στο οικονομικό.

Πολλές βλάβες φαίνονται ανεπανόρθωτες και άλλες ασύμφορες, στο CheckPoint θα δούμε την βλάβη και θα σας πούμε εάν επισκευάζεται και με τι κόστος.

Στο CheckPoint προσέχουμε τον υπολογιστή σας με σεβασμό και με διακριτικότητα και θέλουμε το καλύτερο τόσο γι’αυτόν όσο και για σας.

Εκτός από την επισκευή του εξοπλισμού σας, μεγάλη σημασία για εμάς είναι και η συντήρηση του. Ο εσωτερικός καθαρισμός από σκόνες είναι κάτι σημαντικό για έναν υπολογιστή ώστε να συνεχίσει να αποδίδει τα μέγιστα και να εντείνεται όσο το δυνατόν περισσότερο η διάρκεια ζωής του.

Τόσο στους σταθερούς όσο και στους φορητούς υπολογιστές αντιμετωπίζουμε το φαινόμενο της υπερθέρμανσης με αποτέλεσμα να μην αποδίδει τόσο καλά η συσκευή μας. Αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις στο υλικό μας καθώς μπορεί να μας χαλάσει εξαρτήματα, να μας ‘κάψει’ ολοκληρωμένα κυκλώματα όπως είναι η κάρτα γραφικών στην μητρική του laptop μας. Με αποτέλεσμα να δαπανήσουμε σημαντικά ποσά για να αποκαταστήσουμε την βλάβη.

Εμείς στο CheckPoint θέλουμε να αποφύγουμε τα χειρότερα και αναλαμβάνουμε να κάνουμε την συντήρηση του σταθερού και φορητού υπολογιστή σας.

Επισκευή Παντού

Εάν αντιμετωπίζεται πρόβλημα και δεν μπορείτε να φέρετε την συσκευή στον χώρο μας για να επισκευαστεί ερχόμαστε εμείς στον χώρο σας για να γίνει εκεί η επισκευή.

Ακόμα και αν δεν καταφέρουμε να αποκαταστήσουμε την βλάβη στον χώρο σας, αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε την συσκευή και να την μεταφέρουμε στον χώρο μας για να επισκευαστεί και να σας την επιστρέψουμε πίσω

Τεχνική Υποστήριξη Εξ’ Αποστάσεως

Η τεχνολογία πλέον έχει εξελιχθεί κατά πολύ και μπορούμε να σας υποστηρίξουμε και εξ’ αποστάσεως με την προϋπόθεση να υπάρχει ίντερνετ στο χώρο σας. Με απλές κινήσεις μας δίνεται πρόσβαση στον υπολογιστή σας και εμείς αναλαμβάνουμε να αποκαταστήσουμε την βλάβη

Η τεχνική υποστήριξη εξ’ αποστάσεως είναι εφικτή και γίνεται μόνο σε περίπτωση που δεν απαιτείται η φυσική παρουσία του τεχνικού στον χώρο σας. Για περισσότερες πληροφορίες και χρεώσεις πατήστε εδώ